środa, 10 lipca 2013

Rozdanie - wygraj depilator Philips

Z wielką przyjemnością chciałam Was zaprosić do udziału w blogowym rozdaniu. Tym razem nagrodą jest nowy depilator marki Philips - model Satinelle HP6400.

Zadanie konkursowe: 
Napisz czego brakuje Ci na moim blogu, co chciałabyś/chciałbyś, aby się zmieniło?

Zasady konkursu są bardzo proste:
1/ Dodaj mnie do blogów obserwowanych - 1 los  - wymagane;
2/ Polub mnie na Facebook'u - 2 losy dodatkowe;
3/ Napisz notkę o rozdaniu lub post na Facebook'u (zawierającą zdjęcie nagrody i link do rozdania) - 3 losy dodatkowe;
4/  Jesteś top komentatorem (chmurka poniżej) - 1 los dodatkowy.



 Rozdanie trwa od 10.07.2013 do 30.07.2013 (godzina 20). Wyniki (na podstawie losowania) ogłoszone zostaną na blogu, do 10 dni od zakończenia. Zwycięzca ma 4 dni robocze na kontakt, w przypadku braku takowego, wyłonię kolejnego szczęśliwca.

Tylko zgłoszenia umieszczone w komentarzach pod tym postem będą brane pod uwagę. Wzór zgłoszenia.

1. Obserwuję blog jako:
2. Na facebooku lubię: Tak/ Nie (jeśli tak proszę o dwie pierwsze litery imienia i nazwiska).
3. Notka: tak/nie (jeśli tak proszę o link).
4. Top komentator: tak/nie.
Odpowiedź:  .....






Mam nadzieję, że nagroda przypadnie Wam do gustu. Powodzenia!

25 komentarzy:

  1. Ale zaszalałam z komentarzami. Powodzenia, ja niestety nie wezmę udziału, ponieważ mam taki sam depilator

    OdpowiedzUsuń
  2. 1. Obserwuję blog jako: M.
    2. Na facebooku lubię: Tak: Ma Ba
    3. Notka: nie
    4. Top komentator: tak :D
    Odpowiedź: Mi osobiście brakuje koloru w Twoim blogu, albo jakiegoś ciekawego nagłówka, który przyciągałby uwagę, ale wiadomo, to kwestia gustu :)

    OdpowiedzUsuń
  3. 1. Obserwuję blog jako: Paula
    2. Na facebooku lubię: Tak: Paula mówi.
    3. Notka: nie
    4. Top komentator: nie
    Odpowiedź: Czego mi brakuje? W sumie to nie mam zastrzeżeń... Jest dużo paznokci, lakierów, a mi więcej do szczęścia nie potrzeba :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję blog jako: Zofiana
    Na facebooku lubię: Nie
    Notka: nie
    Top komentator: nie.
    Odpowiedź: wiem, ze to kwestia gustu, ale na blogu brakuje mi odrobiny koloru w tle.

    OdpowiedzUsuń
  5. 1. Obserwuję blog jako: Karolina G.
    2. Na facebooku lubię: Tak Karolina G.
    3. Notka: tak/nie (jeśli tak proszę o link). https://www.facebook.com/karolina.gierdziejewska/posts/538886449506114
    4. Top komentator: nie :(
    Odpowiedź: Zgodzę sie że brakuje mi kolorów i konkretnego nagłówka (jeśli chcesz mogę pomóc):)

    OdpowiedzUsuń
  6. 1. Obserwuję blog jako: Klaudynkabe
    2. Na facebooku lubię: Tak jako Klaudia Ba.
    3. Notka: nie
    4. Top komentator: nie
    Odpowiedź: Bardzo brakuje mi kolorów, jest smutno, biało :( nagłówek mi się nawet podoba, bo nie lubię przekombinowanych - prosty jasny i czytelny, ale kolorków przydałoby się dodać:)

    OdpowiedzUsuń
  7. Ojjj,fantastyczna nagroda :)

    OdpowiedzUsuń
  8. 1. Obserwuję blog jako: KasmiluŚkaa
    2. Na facebooku lubię: Kamila Tu.
    3. Notka: nie
    4. Top komentator: nie
    Odpowiedź: najbardziej zależy mi na zmianie kolorków, nie koniecznie całej szafy graficznej, ale żebyś dodała jakieś kolorowe elementy.

    OdpowiedzUsuń
  9. 1. Obserwuję blog jako: kubekczekolady
    2. Na facebooku lubię: Tak: Klaudia Fa.
    3. Notka: nie
    4. Top komentator: nie
    Odpowiedź: Dla mnie osobiście jest zbyt biało, a nagłówek zbyt oszczędny :) Możliwe jednak, że tak po prostu jest w Twoim guście :)

    Chcęęęę ten depilator! Mam już dość maszynek :DD

    OdpowiedzUsuń
  10. 1. Obserwuję blog jako: BogusiaM lub boskejsza
    2. Na facebooku lubię: Nie
    3. Notka: nie
    4. Top komentator: tak
    Odpowiedź: Skoro jestem Top komentator to chyba świadczy głównie o tym, że terści zamieszczane przez Ciebie na blogu mnie interesują:) Ale już wiem! Więcej prezentacji kosmetyków w akcji - czyli bezpośrednio na oku:)

    OdpowiedzUsuń
  11. 1. Obserwuję blog jako: Mariola
    2. Na facebooku lubię: Tak Mariola Wi.
    3. Notka: tak https://www.facebook.com/mariola.wisniewska.313/posts/476887522403431
    4. Top komentator: nie
    Odpowiedź: Mogłabyś podawać ceny kosmetyków oraz trochę dłuższe recenzje kosmetyków. Poza tym - bardzo fajne zdjęcia! :)

    mariola.wisnie[małpa]gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  12. 1. Obserwuję blog jako: madzia
    2. Na facebooku lubię: Tak Magdalena Je
    3. Notka: tak https://www.facebook.com/magdalena.jezierska.988
    4. Top komentator: nie.
    Odpowiedź: Zmieniłabym nieco szablon u góry bloga, ponieważ po prawej stronie napisu jest szerokie puste pole, ja bym je czymś zapełniła, np jakimś ciekawym zdjęciem które będzie oddawało charakter Twojego bloga.

    OdpowiedzUsuń
  13. 1. Obserwuję blog jako: Bigosik
    2. Na facebooku lubię: tak (Joanna Ma).
    3. Notka: nie
    4. Top komentator: nie.
    Odpowiedź: zmieniłabym kolorystykę bloga, dodając jakiś żywszy akcent. I chyba warto by było przyciemnić troszkę literki, bo okularnikom (takim jak ja) szybko męczy się wzrok przy tych cienkim, jasnoszarych :-).

    OdpowiedzUsuń
  14. 1. Obserwuję blog jako: deedee_1
    2. Na facebooku lubię: Tak, Martyna Ra.
    3. Notka: Nie
    4. Top komentator: nie.
    Odpowiedź: Brakuje mi akcentów kolorystycznych na Twoim blogów. Albo chociaż żywszego nagłówka. Ale wiadomo, to Twój blog i najważniejsze abyś ty była z niego zadowolona :)

    OdpowiedzUsuń
  15. 1. Obserwuję blog jako: agnieszkazg
    2. Na facebooku lubię: Tak, Ag. In.
    3. Notka: tak, http://www.facebook.com/agnieszkazg/posts/10200974637321618
    4. Top komentator: nie.
    Odpowiedź: Jeżeli chodzi o stronę techniczną, wygląd bloga, to postawiłabym na jakieś żywe kolory. Skoro nazwa bloga to "kolorowana", to też wygląd bloga, powinien ową nazwę odzwierciedlać :). Z kolei w części merytorycznej zawsze uwielbiam czytać, oglądać wszelkiego rodzaju urodowe tutoriale (czy to makijaż, czy to fryzura, czy też malowanie paznokci), ponieważ z ogromną chęcią próbuje je później na sobie ;)

    OdpowiedzUsuń
  16. 1. Obserwuję blog jako: Patrycja Stolarczyk
    2. Na facebooku lubię: Tak - Pa. St.
    3. Notka: nie
    4. Top komentator: tak
    Odpowiedź: Do wyglądy dodałabym trochę kolorów aby tak trochę ożywiło i nie było smutno. Połączyłabym kolor seledynowy z taką mocną czerwienią, wiśnią. Byłby fajny kontrast i było by tak letnio i wiosennie. No i może nagłówek też bym zmieniła .... żeby nawiązywał do bloga .... ale nazwa jest świetna :)

    OdpowiedzUsuń
  17. 1. Obserwuję blog jako: bognyprogram
    2. Na facebooku lubię: Tak Bogny Program
    3. Notka: tak https://www.facebook.com/BognyProgram/posts/361219344006816
    4. Top komentator: nie
    Odpowiedź: Kolorkowana pokolorkuj też bloga!:) Będzie pasowało do nazwy i doda uroku czystej bieli:) Jeśli chodzi o treść to jest niewiele do poprawy. Zdjęcia są czytelne, notki wyczerpujące. Szkoda tylko, że nie pokazujesz cieni na oku albo podkładów czy różu na twarzy.

    OdpowiedzUsuń
  18. 1. Obserwuję blog jako: dobiezka
    2. Na facebooku lubię: Marta Do.
    3. Notka: tak https://www.facebook.com/dobiezka
    4. Top komentator: nie
    Odpowiedź: Na pierwszy rzut oka brakuje kolorów, jak już zostało wcześniej zauważone. Nazwa bloga wskazuje na kolory, więc czemu ich nie ma?:))) Może również wyszukiwarka, aby łatwiej było się poruszać nowym gościom Twojego bloga;). I etykiety;)

    Pozdrówka;)

    OdpowiedzUsuń
  19. 1. Obserwuję blog jako:imponderabilia
    2. Na facebooku lubię: Tak żaneta Bi
    3. Notka: takhttps://www.facebook.com/zaneta.bi.1/posts/283738961766566
    4. Top komentator: nie
    Odpowiedź:
    Nagłówek mógłby być bardziej na środku, bo po prawej stronie jest wolna przestrzeń, która nieciekawie wygląda.
    Proponuję dodać zakładki, aby szybciej można było wyszukiwać interesujące treści.
    Dodaj jakąś ciekawszą czcionkę, charakterystyczny dla siebie element, np, ciekawe oznaczenia na zdjęciach, tytułach, coś co będzie charakteryzowało tylko Twój blog...
    Więcej zdjęć kosmetyków.
    Bardziej czytelne opisywanie kosmetyków, możesz jakiś tekst pogrubić, wyróżnić.

    OdpowiedzUsuń
  20. 1. Obserwuję blog jako: Sol i Alien. Plus dodaliśmy Cię do naszego blogrolla.
    Zapraszamy czasem do nas... ;)
    2. Na facebooku lubię: Tak: Monika P.
    3. Notka: tak: https://www.facebook.com/SolMonique/posts/691182174241249
    4. Top komentator: nie.
    Odpowiedź:
    Moim zdaniem nazwa bloga kojarzy się przede wszystkim z kolorami, a tymczasem w blogu mało jest barw. Mogłabyś dodać jakieś nowe tło. Niekoniecznie bardzo pstrokate, może być jednolite, ale w ładnym kolorze. Przydałoby się również więcej linków w pasku bocznym, bo wtedy byłoby tu mniej pustej przestrzeni. No i na pewno mogłabyś wstawić jakieś fajne zdjęcie w nagłówku. Takie, które sugerowałoby tematykę bloga.

    OdpowiedzUsuń
  21. 1. Obserwuję blog jako: Kasia Andry
    2. Na facebooku lubię: Tak Katie Andry
    3. Notka: https://www.facebook.com/katie.andry/posts/10201088504667554
    4. Top komentator: nie.
    Odpowiedź: Wydaje mi się, że warto popracować nad lepszą i wyraźniejszą grafiką (czcionka, kolor) Więcej zdjęć - one zawsze przyciągają wzrok.

    OdpowiedzUsuń
  22. 1. Obserwuję blog jako: Kamyczek
    2. Na facebooku lubię: nie.
    3. Notka: nie
    4. Top komentator: nie
    Odpowiedź: Moim skromnym zdaniem jest tutaj za blado. Białe tło przeczy Twojej nazwie :) Blog kojarzy się z kolorami, a tutaj ich nie ma. Popracowałabym nad kolorowym nagłówkiem - ale nie pstrokatym, tylko eleganckim, wtedy białe tło ładnie by się komponowało.
    Do tego zmieniłabym rozstaw pasków szerokości - na pisanie jest trochę za szeroko i dlatego tekst się 'rozmywa'. Myślę, że wizualne zmiany przyciągną czytelników. Pozdrawiam:)

    OdpowiedzUsuń
  23. 1. Obserwuję blog jako:rudakita88
    2. Na facebooku lubię: Tak/aleksandra u
    3. Notka:nie
    4. Top komentator: nie
    Odpowiedź: wiecej kolorów bo jakoś tu nudno i pusto

    OdpowiedzUsuń
  24. 1. Obserwuję blog jako: poloniamartyna
    2. Na facebooku lubię: Nie
    3. Notka: tak http://jaimojekosmetyki.bloog.pl/id,337718618,title,rozdanie-u-kolorkowana,index.html
    4. Top komentator: nie
    Odpowiedź: Zmnieniłabym tło bloga..jest lato więc można zaszaleć. Może coś w odcieniach żółtego? Hmm..kolor słoneczny byłby idealny ;)

    OdpowiedzUsuń

To miejsce jest idealne na brak Twojej reklamy!